Diensten

Schilderwerk

Schilderwerk is een belangrijk deel van het onderhoud en de uitstraling van elk gebouw. Buiten dient de ondergrond beschermd te worden tegen weersinvloeden om houtrot of corrosie te voorkomen en een gebouw er fris en representatief uit te laten zien.

Binnen moet ook onderhoud gepleegd worden, maar hier ligt de nadruk in de meeste gevallen op het esthetische vlak. Een vakkundig onderhouden en strak geschilderd huis of bedrijf draagt in belangrijke mate bij aan uw woon- en werkgenot. Wij hebben ervaring in alle facetten van ons vak; spuiten, coaten van vloeren of glaszetten; wij regelen het. Wij kunnen u door onze opleiding, ervaring en enthousiasme een goed en gedegen advies geven om uw gebouw in topconditie te brengen en houden.

Vraag meteen een offerte aan >

Houtrotrenovatie, stucwerk en klein timmerwerk

In sommige gevallen zijn delen van een woning dusdanig door houtrot aangetast, dat deze (gedeeltelijk) vervangen moeten worden. Het kan hierbij gaan om ramen, boeidelen, dorpels, deuren, etc. Soms wilt u net die ene wand thuis netjes glad hebben voordat wij deze schilderen. Een timmerman of stukadoor vinden voor een kleine klus valt niet mee in deze drukke tijden. In de meeste gevallen kunnen wij dit soort klussen zelf voor u oplossen. Als het erg specialistisch werk is, hebben wij een goed netwerk van betrouwbare vaklieden waar wij al jarenlang mee samenwerken die wij desgewenst met u in contact kunnen brengen.

Vraag meteen een offerte aan >

Behangwerk

Behang kan heel mooi zijn en in sommige gevallen ook zeer praktisch. Wij hebben ervaring met zeer exclusief behang, maar ook met alle soorten glasweefselbehang. Dit is scheuroverbruggend behang in diverse decors wat na aanbrengen in alle kleuren kan worden gesausd. We kunnen dit zelfs met een 2 componentencoating afwerken, waardoor een onverwoestbare ‘hufterproof’ wand ontstaat.

Vraag meteen een offerte aan >